keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Time is going too slowly..

Noniin vielä viimeiset loppururistukset ja sitten pääsee vihdoinkin kesäloman viettoon. Huomenna kolua 9-12 ja katotaan varmaan joku leffa ja syödään mässyy. Vien kouluun varmaan Nälkäpelin ja sit Pirates of the caribbeanin jos luokka innostuis ees hitusen jostain muusta kuin simpsoneista jne.
Sitten perjantaina tullaan taas 9-12, jolloin käydään kirkossa ja on kevätjuhla. Sen jälkeen vielä yks aamu kasiin ja ollaan vihdoinkin vapaita koulusta!♥  Tänään olin Netan kanssa jonkin aikaa. Käytiin ostamassa huomiseks sitä mässyä ja chillailtiin ulkosalla. Koulussa kans oli ihan kivaa, kun tehtiin kotsassa jäätelöannokset ja sen jälkeen meillä oli joku tukari juttu. Ja muuten, käykää seuraamassa mua twitterissä aloitin n. 2h sitten. Nimi: tvd_jensku ;)




sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hei muruset! Kun tulin kotiin eilen illalla, huomasin että  muut ovat Kaarinassa eikä mulla ollut avaimia. Odottelin sitten terassilla 30 min., kunnes ne sitten tuli ja pääsin sisälle.
Mutta oltiin eilen siis Särkänniemessä Tampereella muutaman kaverin kanssa. Käytiin kaikissa hurjimmissa laitteissa, pellepizzeriassa ja delfinaariossa kattelemassa esitystä.
Nyt katson Nälkäpeliä ja syön metrilakuja, joita ostin eilen 12kpl :P

Tässä ostoksia myllystä ja kuvia särkkiksestä :)
6.95e
Piirsin muutama päivä sit :)




9.95e gina trigot
  
  P.S Kaikki kuvat otettu kännykällä, anteeksi laatu :/

lauantai 25. toukokuuta 2013

Bussissa...

Noniin ollaan nyt täällä bussissa ja pian saavutaan perille. Syödään karkkii ja kuunnellaan musaa. Tässä pari kuvaa:

perjantai 24. toukokuuta 2013

Särkänniemeen Särkänniemeen!

Hei taas! Huomenna särkkikseen...en malta odottaa!♥ Mennään sinne muutaman kaverin kanssa lähtö 9.00 ja tullaan takasin n. 20.30.
Tänään kerättiin loput kirjat, kävin myllyssä ja meillä oli picnic kotsassa. Voin tehdä huomisesta erikseen postauksen ja jos jaksan niin teen bussimatkalla pienen päivityksen kännykällä.
Myllystä ostin paidan, eväitä särkkään ja  naamasaippuaa. Pistän niistäkin sitten huomenna kuvia :) Menen kuitenkin tässä nukkumaan etten oo huomenna sitten niin väsynyt, öitä!


lauantai 4. toukokuuta 2013

Young & wild♥

Heipsis! Nyt banneri on sitten uudistettu. Mitä tykkäätte? Vielä muutama viikko ja sitten pääsee kesälomalle, en malta oottaa..♥ Oltiin Netan kanssa tänään jokavuotisessa ala-asteen koulupäivässä, jossa oli talent, kahvila, pomppulinna, kasvomaalaus ja paljon muuta ohjelmaa. Mun pari kaveria Jenna ja Viivi oli siellä maalaamassa niitä kasvomaalauksia, joten mentiin Netan kanssa sitten sinne. Ala-aste tuntui niin hervottoman pieneltä, kun siellä ei ole ollut pitkään aikaan ja kun yläaste on paljon suurempi. Siellä oltiin n.2h ja tulin sen jälkeen kotiin. Tässä sitten datailen ja kuuntelen musiikkia tätä kirjoittaessa. Mitäs muuta... Tehtiin perjantaina kotsassa täytekakku, joka onnistui oikeastaan aika hyvin. Alempana on kuva siitä :)

Oli pakko laittaa tällänen (minä 2.v)



Saatiin koristella myös muffinssi. Tossa mun.


P.S Kannattaa alkaa lukea kaverini blogia: http://netukkiihlife.blogspot.fi/