tiistai 23. huhtikuuta 2013

Summer is almost here...♥







Meillä oli tänään mantsan koe ja se meni mulla ihan sairaan huonosti. Muutenkin on väsyttänyt tänään tosi paljon ja pitäs vielä raahautua lenkille.
Kässän tunnilla opettajalla meni totaallisesti hermot kahteen meijän luokkalaiseen tyttöön. Ne sähläs koko 3h, joten ne käskettiin vararehtorin kansliaan ja molemmat sai jälkkää. Toinen 2h, toinen 1h. Mitä järkeä sellasessa on, että ensin saa opettajan itkemään, sitten hankkii mahdollisimman paljon harmia muiltakin opettajilta yleensäkin?
Mutta mutta viikonloppu meni taas kerran aika nopeasti. Meillä oli lauantaina ja sunnuntaina kunnon kevätsiivoukset. Sunnuntaina käytiin äidin kanssa kukkakaupassa ostelemassa vähän kukkia, joilla "koristeltaisiin" etupihaa. Sain omaan huoneeseeni eräänlaisen kaktuksen, jossa on pieniä söpöjä vaaleanpunaisia kukkia. Ostin kans ittelleni pari cosmopolitaa ja vähän herkkuja. Päädyin kuitenkin siihen tulokseen, että cosmopolita ei oo oikeen vielä mun juttu (ostosoppaita ja meikkivinkkejä lukuunottamatta).

P.S  Kuvat sunnuntaina otettu :)
P.P.S Päivittelen banneria varmaan torstaina vähän hienommanks ;)

torstai 4. huhtikuuta 2013

What makes you beautiful

Hei rakkaat! Päivä meni suhtkoht nopeasti, kun liikunnassa oli uintia ja mentiin parin kaverin kanssa Myllyyn suoraan koulun jälkeen bussilla. Sain ostettua kaiken näköstä ja vaan alle 30e (jos ei lasketa 22e, jotka oli sokoksen lahjakortissa). Ostin farkut, herkkuja, topin, meikkejä, Sisko tahtoisin jäädä-DVD:n ja kuulokkeet. Uinnissa mulle tuli yhtäkkii hirvee suonen veto varpaaseen ja molempien käsien "haban" kohdalta revähti jokin lihas tai jotain, kun sattui ihan pirusti.
Muuten tässä loppuillan olen röhnöttäny sohvalla ja katsellut telkkaria.

DVD 2,50  Prisma
ripsiväri 16,20  Sokos
farkut 10.00  Vero Moda
muistilaput 1,95  Suomalainen kirjakauppa
kuulokkeet 3,95  Tarjoustalo?
karkit 0,50 Tarjoustalo
peitepuikko  Sokos
toppi 2,90 Cubus

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Everybody needs inspiration♥

Juu tiiän, en oo kirjottanu tänne viikkoon, mutta nyt sitten sain vihdoinkin kirjoteltua. Ensiksi voisin kertoa miten mun loma meni: Joksenkin inhottavasti! En oo saanu nukuttua kunnolla, ollu tylsää enkä oo nähny oikeestaan muita kavereita, paitsi yhtä. Ainoot hyvät asiat on, että sain tehtyy mielestäni onnistuneita piirroksia ja inspiraatiota on riittäny. Tehtiin kans eilen pizzaa äidin kanssa ja pelattiin Afrikan tähteä.
Tänään olin kaverin kanssa ja sain olla vihdoinkin yksin kotona omassa rauhassa♥ Veli toi Gracelta mulle daimi-suklaalevyn ja 17 sukulaku-patukkaa  pienenä yllärinä, kun niitten luokka oli leirikoulus, kiitos rakas veli ;)♥